Go Cleaner garantie

Bij Go Cleaner is uw auto in betrouwbare handen


Het is een open deur dat er op een schone auto geen garantie gegeven kan worden. Wel geven wij de garantie dat de werkzaamheden perfect worden uitgevoerd en dat afspraken strikt worden nagekomen. Daarnaast geven we garantie op de eventuele beschermlaag en glans. Zo kunt u jarenlang genieten van een prachtige auto. En bent u toe aan een nieuwe? Dan is het ook nog eens goed voor de verkoopwaarde.


Waxoyl


Bij de Waxoyl behandeling, toegepast op nieuwe auto’s binnen 3 maanden na aanschaf, geven we een schriftelijke garantie op de glans voor 3 jaar. Is uw auto ouder dan 3 maanden, dan geldt er voor de Waxoyl behandeling een garantie van 18 maanden.

Wij adviseren u vogelpoep direct van de lak te verwijderen om inbranden te voorkomen. Deze beschadiging valt namelijk niet onder de garantie van Waxoyl.


WaxGuard


Bij Go Cleaner ontvangt u een schriftelijke garantie op de WaxGuard behandeling. Voor een nieuwe auto geldt een garantieperiode van 3 jaar op de beschermlaag. Als de auto op het moment van de behandeling ouder is dan 6 maanden, geldt een garantieperiode van 18 maanden. • Jan W.
  Perfecte service, keurige medewerkers erg tevreden over de schoonmaak. Zal snel de auto van mijn vrouw brengen bij dit autopoetsbedrijf.
  Jan W.
  Peugeot RCZ
 • Anoniem
  Bedankt mannen. Mijn auto heeft een super schoonmaakbeurt gehad in jullie vestiging in Alkmaar. Erg bedankt! Super tevreden.
  Anoniem
  Porsche Cayman S
 • Sandra Vecht
  Mijn Mini straalt weer als een zonnetje. Nare luchtjes uit het interieur verholpen, auto voelt weer als nieuw. Ik kom zeker weer langs. Groetjes Sandra.
  Sandra Vecht
  Mini Cooper
 • Andre
  Wij laten hier regelmatig onze auto's poetsen. Garage tervoort.
  Andre
  Garage Tervoort
Tarieven
WhatsApp WhatsApp ons