Go Cleaner
Service

Een volledige schoonheidsbehandeling voor uw auto

Bij Go Cleaner wordt uw auto volledig gereconditioneerd, zowel van buiten als van binnen. Hij wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Daarnaast kunnen het interieur en de kofferbak grondig worden gereinigd. Desgewenst behandelen en ontvetten we zelfs het complete motorcompartiment met zowel glansmiddel als vochtwerend middel.

 

Poetsen & Polijsten

Bij Go Cleaner gaan we verder dan een simpele wasbeurt. Allereerst wordt uw auto gepoetst, gepolijst en in de was gezet. Hierbij worden ook verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken weggewerkt. Denk aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes (bijvoorbeeld koperdeeltjes van de bovenleiding bij treinen), neerslag van verontreinigde lucht of industriële uitstoot.

Niet alleen de lak, maar uw volledige auto krijgt de nodige aandacht. De ruiten worden gewassen en banden en kunststof onderdelen worden weer op kleur gebracht. Het eindresultaat is een auto die oogt als nooit tevoren. Een waar sieraad op de weg.

 

Interieurreiniging

Bij een volledige schoonheidsbehandeling hoort natuurlijk ook het onder handen nemen van uw interieur. Het interieur wordt perfect gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Hierbij wordt ook de kofferbak grondig behandeld. Ook bij op het eerste oog onherstelbaar verontreinigde bekleding weet Go Cleaner dikwijls nog wonderen te verrichten.

Desgewenst wordt tevens het complete motorcompartiment ontvet en behandeld met zowel glansmiddel als vochtwerend middel.

Tijd voor een nieuwe auto?

Bent u toe aan een nieuwe auto en wilt u uw gouwe ouwe verkopen? Uit onafhankelijk onderzoek en eigen ervaring van Go Cleaner is gebleken dat u de inruilwaarde van uw oude auto behoorlijk kunt verhogen. Voordat u met uw dealer over prijzen gaat onderhandelen, is het verstandig om eerst uw auto eens goed bij Go Cleaner onder handen te laten nemen.

Neem contact op voor meer informatie.
Tarieven
WhatsApp WhatsApp ons