Duurzame lakverzegeling met garantie


WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft de lak een zichtbaar hogere en diepere glans. Dankzij de duurzame beschermlaag beschermt WaxGuard uw auto zeer goed tegen vuil en weersinvloeden.

Zowel nieuwe als gebruikte auto’s komen in aanmerking voor een WaxGuard behandeling. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat, is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature zeer hoge glans behouden en beschermt. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegelingsproducten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast.
Hoe werkt WaxGuard?


WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak. Deze laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een open karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. Je auto wassen wordt weer een feest.

Cartec kwaliteit


WaxGuard is een product van Cartec. Al meer dan 20 jaar levert Cartec onderhoudsproducten voor autos aan de professionele autobranche. Inmiddels mag Cartec zich marktleider noemen in deze sector. Hun jarenlange ervaring uit zich in de uitmuntende kwaliteit van de WaxGuard lakverzegeling.

WaxGuard is in eigen laboratorium ontwikkeld en langdurig in de praktijk getoetst, ook onder de meest extreme omstandigheden. Inmiddels wordt WaxGuard in 15 landen met succes verkocht. In landen als Finland en Noorwegen, waar vooral in de winter barre klimaatomstandigheden heersen, biedt WaxGuard de nodige bescherming.

De voordelen van WaxGuard- WaxGuard beschermt tegen alle weersinvloeden
- WaxGuard voorkomt aantasting van de lak door vervuiling
- Insecten krijgen minder kans zich op de lak te hechten
- Zichtbaar hogere en diepere glans van de lak
- Het wassen van de auto wordt gemakkelijker en kost minder tijd
- Langdurige glansgarantie

Tarieven
WhatsApp WhatsApp ons